top of page

STORITVE

V nadaljevanju lahko najdete vse storitve, ki jih ponujamo. Ob tem se morate zavedati, da pri razreševanju težav terapevt nima »čarobne palice«, ki vas bo ozdravila in rešila vseh vaših težav. Brez volje posameznika za delo na sebi in na sovjem osebnostnem razvoju je terapevt pri svojem delu omejen. Z voljo osebe in ob pravilnem vodstvu terapevta pa lahko rečemo, da je čisto vse mogoče. 

Pri vseh storitvah, kjer je prisotno delo z energijami, posebno pozornost namenjamo varnosti stranke.

Image by William Farlow

Danes se po svetu uporabljajo različna imena za energijsko zdravljenje. Na splošno lahko tako imenujemo vsako metodo ali način, ki za zdravljenje uporablja energijo, ki je človeku nevidna, jo je težko zaznati in dokazati. Po navadi gre za uporabo različnih vrst energij in načinov delovanja, s katerimi vplivamo na človekov energijski sistem (čakre, meridiani, nadiji, subtilna telesa), posledično pa se to kaže tudi na fizični ravni oz. fizičnemu telesu. 

Image by Zac Durant

Karmična diagnostika se ukvarja z ugotavljanjem in iskanjem vzrokov, dejavnikov, ki so pripeljali do določenega psihofizičnega bolezenskega stanja na fizičnem, čustvenem ali mentalnem področju ali pa osebi povzročajo druge težave v življenju: pogoste nesreče, finančne težave, ljubezenske težave idr. Vzroki lahko izvirajo iz obdobja spočetja, ko se je oseba nahajala v maternici, otroštva, odraslega obdobja. Vzroke se lahko tudi podeduje od staršev ali prednikov, lahko pa izvirajo iz prejšnjih življenj.

Image by Kayla Maurais

Pri energijskem čiščenju gre za energijsko čiščenje prostorov in predmetov, kjer je ostala zgoščena negativna energija, največkrat ljudi, ki so v teh prostorih bivali, umrli ali si lastili določen predmet, ali pa je bila negativna energija namerno/nenamerno poslana v prostor/predmet. 

Energetsko čiščenje prostora se priporoča, ko se človek preseli v drugo stanovanje, hišo, poslovni prostor, kjer je nekdo že bival oz. deloval. Priporoča se tudi, če v določenem prostoru nastanejo prevelika nesoglasja, če oseba obtiči na neki točki v življenju in ne ve, kako naprej. 

Image by Kayla Maurais

Pri razreševanju vzrokov za določene težave lahko pogosto naletimo na stanje, da te težave povzročajo oziroma eskalirajo razne entitete, umrle duše ali druga nam nevidna bitja, ki se hranijo z našo energijo. Pri tem gre lahko za karmično povezavo med osebo in bitjem, lahko je oseba zaradi spleta okoliščin prevzela nase določeno bitje, obstaja pa tudi možnost, da bitje namensko pošlje druga oseba, ki se ukvarja z črno magijo. Najpogostejši so primeri, ko se osebi na energijsko polje zalepijo razna bitja na skupinskih kanaliziranjih oziroma poskusih komunikacije z nam nevidnim svetom s prepričanjem, da je to popolnoma varno in brez možnih posledic. Dokaj pogosti primeri so tudi »igranje« z raznimi okultnimi praksami, ki vključujejo klicanje duhov, umrlih duš (kar je na to temo prikazano v filmih, včasih ni daleč od resnice). 

Vse to je z določenimi energijskimi procesi in ozaveščanjem mogoče odstraniti oziroma razrešiti brez večjih stranskih učinkov.

Image by Elia Pellegrini

Reiki izvira iz poznega obdobja Atlantide. Vmes so se dogajali različni vzponi in padci posameznih civilizacij, zato se je znanje o reikiju ohranilo le v nekaterih samostanih ter na področju okrog Himalaje in krajih, kjer je bil razširjen budizem. Mikao Usui je nato ponovno raziskal in nam predal dolgo pozabljeno znanje o zdravljenju z rokami. V današnjem času imamo poplavo vikend reiki tečajev, kjer je lahko predano znanje površinsko in kjer se ne omenja možnih nevarnosti ter kako se pred njimi lahko zaščitimo. 

Trenutno izvajamo samo terapije, kmalu pa bo pripravljen tudi program za individualno poučevanje in iniciacije aktivnega reikija.

Sitting Meditation

Meditacija je energijska metoda vzpostavljanja stika z dušo in zlivanja z njo. Meditacija ni samo postopek razmišljanja ali kontemplacije (globoko razmišljanje) in tudi ne le sanjarjenje ali sprostitev. Zajema tudi vadbo pozornosti in zavedanja. Z meditacijo se oseba nauči nadzirati misli in čustva, namesto da bi misli in čustva obvladovala njo. To je večplasten pristop k samorazvoju, ki dodatno koristi pri pospeševanju telesnega in psihološkega dobrega počutja.

MERKAVA MEDITACIJA
ZVENENJE SVETIH BESED
KRIYA MEDITACIJA
bottom of page